Tilbake

eBillett

Denne portalen er ikke i bruk enda, men den er ønsket og det jobbes med denne løsningen.

 
 
Last ned på AppStore Last ned til Android

Hva er en eBillett?

En eBillett er en billett kjøpt på en av våre kunders hjemmeside, Facebook-side eller eBillett mobil. Når du skal på ditt arrangement viser du frem din eBillett på mobil eller A4 ark, og arrangør skanner QR-koden for verifisering. Har du ikke din billett med QR-kode kan du hente billetten din i arrangørens billettluke ved å oppgi kredittkort nummeret ditt.

Fordeler med eBillett?

Fordelen med eBillett er at den er lett tilgjengelig, den er enkel å kjøpe og man kan gå direkte til innslippet med billetten. I tillegg har man via sin profil oversikt over alle kjøp man har gjort, dersom man velger å registrere seg i systemet. I tillegg kan man få tilbakemeldinger dersom det skulle skje at arrangementet for eksempel blir avlyst eller flyttet.

Jeg trenger hjelp!

Er det noe du lurer på i forbindelse med ditt billettkjøp? Vi har under Support øverst til høyre på siden her, samlet noen av de mest vanlige spørsmål rundt billettkjøp på nett og mobil. Det kan være alt fra kjøp til feil forestilling, problemer med betaling, eller spørsmål rundt oppretting av egen profil.